Samostalna zanatska radnja KORDAL-II osnovana je u jesen 1990. godine. Zemlja pogodjena podelama, ratom, nesrećama, ostavila je trag na celokupnu privredu, tako da je početak ozbiljnog rada vezan za 1995. godinu.

Prvi proizvodi, zvono i plovak za vodokotlić, naišli su na odlične reakcije tržišta, gde se osećao nedostatak kvalitetnih i pristupa cnih proizvoda.

U uslovima relativno povoljne privredne klime KORDAL je kontinuirano rastao. Svake godine lansirano je po nekoliko novih proizvoda, a uporedo su proširivani i proizvodni prostor i mašinski park.

Kruna uspona bilo je puštanje u proizvodnju vodokotlića AQUA. Savremen dizajn, kvalitetna izrada, pouzdan rad, bili su presudni da tržište prihvati naš kotlić. Ušli smo u treću godinu proizvodnje vodokotliža, izbacujuci varijante u boji - plava, koral i bahama...

Naše (kupce) potrošace smo navikli da ih svake godine obradujemo novim i atraktivnim proizvodima, verujemo da ni 2007. godina nece biti izuzetak.

 

Sa novim statusnim oblikom, KORDAL d.o.o., otvorene su nove mogucnosti za dalji rast i napredak, za nove oblike i načine poslovanja.

U 2005. i 2006. godini ostvareni su kontakti i realizovali izvozni poslovi, pre svega na području susednih zemalja 2007. bi trebalo da bude godina ozbiljnijeg pozicioniranja na tržištu zemalja bivše Jugoslavije, kao i okolnih zemalja, članica EU.

Sistem kontrole kvaliteta ključni je faktor uspeha naše firme.

 

 

 

Aktuelno

III/07 Izrada WEB prezentacije je pri kraju

U toku ovog meseca biće vam dostupni novi sadržaji...

I/07 Od 2007. KORDAL sa vama kao preduzeće

U skladu sa planovima o daljem razvoju, S.Z.R. KORDAL promenila je pravnu formu, i prešla u KORDAL d.o.o. Na download strani možete naci naše nove podatke…

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge

KORDAL doo

Mladih gorana 8

11273 Batajnica

 

Tel-fax: (+381 11) 848 06 22 Tel- fax (+381 11) 848 12 82

 
KORDAL Copyright 2007. Powered by yuwebcentar